„Tiesiog wow!“

  • Paskelbė : Barbora Dotiene
  • Paskelbta: 2022-07-01
  • Kategorija: Pranešimai

   

    „Patyriau tai, ko tikrai negalvojau, kad patirsiu!“ – taip dauguma I-IV klasių mokinių įvertino 4 dienų nepamokinio ugdymo metu 2022 m. birželio 22–29 dienomis vykusią kūrybinių inovacijų bei verslumo skatinimo stovyklą, kurioje dalyvavo 45 mūsų gimnazijos mokiniai.

Įgyvendintos stovyklos veiklos: 

2022 m. birželio 22–23 d. – atidarymas, tikslų ir uždavinių pristatymas,  projektų – kūrybinių užsiėmimų „Būti ar nebūti?“, „Antras daikto gyvenimas. Tai realu?“, „Beržyno galerija“, „Kodėl nuskendo Titanikas?“, „Oro taršos nustatymas pagal kerpių rūšinę įvairovę“, „Kaip „Vaivorykštės” gimnazistai renkasi profesijas, kurios Lietuvoje bus paklausios ateinantį dešimtmetį?“, „Ar Minijos upės vanduo ir pakrantės yra užterštos?“, „O žvaigždės vis arčiau“ vykdymas.

2022 m. birželio 28 d. – užsiėmimai su holistinės darnios asmenybės ugdymo vadovais – lektoriais, nakvynė sveikos gyvensenos centre „Auksinė giria“ Molėtuose.

2022 m. birželio 29 d. – edukacinė išvyka į Molėtų observatoriją, stovyklos refleksija, rezultatų pristatymas, stovyklos uždarymas.

    Didžiausią įspūdį paliko nuoširdus „Auksinės girios“ vadovų Mindaugo ir Jurgos Vidugirių siekis paskatinti pozityvius asmenybės pokyčius, leisti pačiam nuoširdžiai patikėti, jog gali pakeisti pasaulį pradėdamas nuo savęs. Užsiėmimų eiga – patyrimas + vertybinis stuburas + refleksija. Tai unikali kombinacija, kuri garantuoja niekur kitur neatkartojamą patirtį, kuriant geriausią savo paties versiją ir nuolat plečiant komforto zonos ribas.

   Puikus užsiėmimas pradedant vasaros atostogas ir palinkėjimas mums visiems: būkime atviri sau, kurkime empatiškumo ryšį su kitais ir taip keiskime pasaulį!

Stovyklos veiklų koordinatorė Ilma Agajan

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas