Karjera valstybės sektoriuje

  • Paskelbė : Barbora Dotiene
  • Paskelbta: 2023-10-30
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Vicemero V. Butkaus linkėjimas gimnazistams - pažinti save, norėti padėti kitiems

Spalio 10 d.  minima Vietos savivaldos diena –  ta proga savivaldybės darbuotojai susitinka su bendruomene. Gimnazijos IIIb ir IIIc klasės gimnazistai per klasės valandėlę sulaukė svečio – Klaipėdos rajono mero pavaduotojo Vytauto Butkaus, kuris kalbėjo tema ,,Karjera valstybės sektoriuje, savanorystė“: pristatė galimybes, kaip domėtis, kaip gauti informaciją apie Klaipėdos rajoną, kaip teikti įvairius pasiūlymus ar informuoti apie problemas. Gimnazistai domėjosi apie naujus statinius Gargžduose: daugiafunkcinį, autobusų stotį, ,,Lidl“, rūpėjo ir kelių remontai.

Vicemeras papasakojo apie savo išsilavinimą, įgytą Vilniaus universitete, darbo specifiką savivaldybėje. Svečias ne kartą pabrėžė, kad nori padėti gimtojo rajono žmonėms, kad  dirbdamas siekia atsižvelgti į bendruomenės narių lūkesčius.

Gimnazistams V. Butkus palinkėjo pažinti save, net jei reikėtų  metus ar dvejus nestudijuoti, pakvietė ateiti į Klaipėdos rajono savivaldybę savanoriauti – taip ne tik patyrinės tam tikrą profesiją, save, bet ir padės kitiems.

Buvęs  Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazistas, mokinių prezidentas, pakvietė gimnazijos trečiokus dalyvauti mokslinėje konferencijoje ,,Nušvitusi dulkė“ ir parke aplankyti  rašytojui, žurnalistui, visuomenės veikėjui, Gargždų garbės piliečiui Mykolui Vaitkui pastatytą skulptūrinę kompoziciją.  Gimnazijos  bibliotekai vicemeras padovanojo  iškilaus gargždiškio ką tik išleistą knygą „Atsiminimai“.

Zofija Vaitkuvienė, IIIb klasės vadovė

Nuotr. Laimos Rimkienės, IIIc klasės vadovės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas