Savivaldos diena

Savivaldos diena

Gimnazistams rūpi, kuo gyvena Savivaldybė

„Vaivorykštės“ gimnazijos moksleivius, minint Savivaldos dieną, aplankė Klaipėdos rajono savivaldybės vicemeras Vytautas Butkus ir Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vedėja Ernesta Badalova. Laukiama susitikimų ir su kitais valdžios atstovais, ypač su rajono meru Broniumi Markausku.

„Pernai Savivaldybė kvietė į svečius pas save, o šiemet patys apsilankė gimnazijoje“, – apie gražią tradiciją pasakojo susitikimus organizavusios gimnazijos istorijos mokytojos Vida Mockuvienė ir Gražina Pupšienė.

Vicemeras V. Butkus pasirinko temą „Savivaldybių veiklos galimybės ir atskaitomybė vietos gyventojams“, o apie Savivaldybės darbo viešinimą, viešuosius ryšius supažindino E. Badalova.

Gimnazistai džiaugiasi sulaukę svečių. Buvo įdomu išgirsti apie iššūkius, su kuriais susiduria Savivaldybės specialistai, apie darbo specifiką. Klaipėdos rajono savivaldybėje dirba virš 300 darbuotojų. Tarp šiuo metu įgyvendinamų pagrindinių projektų – ir „Vaivorykštės“ gimnazijos modernizavimas.

Mokinius nustebino informacija, jog Savivaldybės darbuotojai susiduria su problemomis dėl didėjančio gyventojų skaičiaus, opiausia problema – gatvės ir keliai, o daugiafunkcio sporto centro statybos Gargžduose kaina gali siekti apie 30 milijonų eurų.

Informacinės sklaidos klubo nuotraukos ir informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas