Klaipėdos Rotary klubo „Aditė“ dovana

  • Paskelbė : Barbora Dotiene
  • Paskelbta: 2023-12-18
  • Kategorija: Pranešimai

Artėjant didžiosioms Šventėms – Šv. Kalėdoms bei Naujiesiems metams – Klaipėdos miesto Rotary klubas „Aditė“ kartu su kitų miestų Rotary klubais visada pasidžiaugia kūrybiškais, pilietiškais, aktyviai dalyvaujančiais gimnazijų mokinais ir ir nustebina juos prasmingomis dovanomis. Šiemet rotariečių dovana buvo šokio spektaklis „Bolero“ Klaipėdos Koncertų salėje. Gruodžio 8 d. išrinkti penki Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos mokiniai važiavo pasimėgauti unikaliu pasirodymu.

Patirtomis emocijomis pasidalino kelios mokinės: „Spektaklis vertas dėmesio, nustebino aktoriai, kurie, neištarę nė žodžio, puikiai sugebėjo perteikti pagrindinę mintį ir jausmus. Įspūdį paliko ir instrumentais grojantys muzikantai – jų dinamiškumas, sinchronija ir gebėjimas užvaldyti salę”, – Dominyka Macaitė, IVb klasės mokinė.

Bolero” spektaklis buvo įspūdinga nauja patirtis. Aktoriai pakerėjo jau nuo pirmojo išėjimo į sceną, o muzika padėjo suprasti artistų norimas perteikti emocijas”, – Odeta Survilaitė, IVd klasės mokinė.

Išties neįprastas ir unikalus kūrinys: nuostabi choreografija bei jausmingas gyvo garso koncertas. Tai labai profesionaliai sujungta į šokio spektaklį „Bolero”. Matyti, kiek darbo įdėjo visi menininkai, atliekantys savo rolę spektaklyje. Apsišarvavę kantrybe sukūrė įspūdingą vakarą, kuris atmintyje išliks dar ilgam”, – Beatričė Lažinskaitė, III f klasės mokinė.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos direktorė dėkoja: „Dėkoju rėmėjams savo ir gimnazistų vardu už išgyventas ir suvoktas stebėto spektaklio prasmes, naujas patirtis. Noriu palinkėti, kad Naujieji metai atvertų vartus naujiems sumanymams, tolimesniam prasmingam bendradarbiavimui.”

Danielė Domeikytė, IVb klasės mokinė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas