Gimnazijos mokinių prezidentė - Darija Sermontytė

2022 metų rinkimai į Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos mokinių prezidentus sukėlė nemažai emocijų ir diskusijų. Pirmajame rinkimų etape norą tapti mokinių prezidentu pareiškė keturi gimnazistai: Ignas Riauka (IIb), Dovydas Urbonas (IIe), Andrėja Šimonytė (IIb) ir Darija Sermontytė (IIg). Situacija susiklostė taip, kad paskutiniame rinkimų etape, atitikusi visus mokinių prezidento rinkimų nuostatus, liko tik viena kandidatė – D. Sermontytė.

Balandžio I-ąją gimnazijoje vykusiuose rinkimuose į mokinių prezidentus gimnazistai, mokytojai ir administracija galėjo balsuoti „už“ arba „prieš“. Rinkimus D. Sermontytė laimėjo surinkusi 271 balsą „už“ (49,5%). 228 balsavusių buvo „prieš” (41,5%), o 50 balsavimo biuletenių (9%) buvo sugadinta.

Naujoji prezidentė dėkoja visiems, kurie ją palaikė, ir tikisi, kad kitais mokslo metais prasidedanti kadencija bus darbinga: „Pripažįstu, šią balandžio pirmąją dieną prisiminsiu visą gyvenimą. Likau ne vien tik maloniai nustebusi, tačiau ir įvertinta bei pastebėta. Tariu nuoširdų ačiū visiems gimnazijos bendruomenės nariams, kurie manimi pasitikėjo. Padarysiu viską, kad Jūsų nenuvilčiau, ir gimnazijos gyvenimas nusidažytų ryškesnėmis vaivorykštės spalvomis.“

Mokinių prezidentūra taip pat taria „ačiū“ tiems, kurie neliko abejingi ir balsavo!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas