Domitės studijomis užsienyje? Registruokitės!

  • Paskelbė : Barbora Dotiene
  • Paskelbta: 2023-01-11
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

LAIŠKAS-KVIETIMAS

Laba diena, esu aukštojo išsilavinimo užsienyje koordinatorė tarptautinėje įmonėje Baltic Council for International Education. Baigiau vidurinę mokyklą Žemaitijoje, todėl labai norėčiau suteikti Žemaitijos gimnazijų moksleiviams galimybę susipažinti su galimybėmis studijuoti užsienio universitetuose.

Dalinuosi kvietimu į nemokamą online seminarą Studijos Europoje (Danija-Belgija-Olandija), kuris vyks Sausio 24d. 16:30 val. nuotoliu. Seminarą ves Baltic Council Lietuvos regiono vadovė, daugiametę patirtį turinti specialistė Daiva Siautilaitė. Registruotis į seminarą galima užpildant trumpą formą: https://forms.gle/ijmyDrqmPZKtiWem7

Seminaro metu papasakosime apie:

Programų pasirinkimą anglų kalba Danijos, Belgijos ir Olandijos universitetuose;
Studijų kainas ir stipendijų galimybes;
Dokumentų paruošimą ir pateikimo datas;
Stojimo reikalavimus į Danijos, Belgijos ir Olandijos universitetus;
Būtiniausią informacija apie pasiruošimą studijoms užsienyje.

Dėkoju už pasidalinimą su savo gimnazistais. Esame atviri bendradarbiavimui su Jūsų gimnazija teikiant informaciją apie studijas užsienio universitetuose. Du kartus kiekvienais metais rengiame nemokamą parodą „Tarptautinės Studijų Dienos" Vilniuje, į kurią atvyksta skirtingų šalių universitetų atstovai ir suteikia galimybę pasidomėti ir pabendrauti studijų klausimais. Esant poreikiui, mielai suorganizuotume Jūsų gimnazijai orientuotą nemokamą seminarą apie aktualias šalis ir klausimus studijų reikalais.

 Pagarbiai,

 Guoda Gasauskaitė

+370 60208088

Higher education manager

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas